En kvinna i mina bästa år ;-)!

Är utbildad förskollärare och mediepedagog. Jobbar som IT/mediepedagog på CMiT i Piteå med huvudinriktning mot förskolan. Just skissar jag på ett nytt ett mediepedagogiskt förskoleprojekt som heter LekMiT. Jag har jobbat i grundskolan och varit handledare i att skriva sig till läsning enligt Tragetons modell i fem år. Är ansvarig för Piteå ElevFilmFestival PEFF, där barn och unga mellan 1 – 19 år kan bidra med sina filmer. Har ett jobb där det händer mycket och där man måste vara ständigt uppdaterat på fronten IT och media.

3 Responses to “Om”

1.   Pär Johanssonon 18 Aug 2009 at 9:28     1

Hej. Jobbar själv som förskollärare och är mkt intresserad av media och att arbeta med barn och media. Har du några bra boktips som handlar om förskola, media och hur man kan arbeta med det.

Hälsningar Pär

2.   vedantaon 20 Aug 2009 at 6:35     2

Hej Pär!

Ja, på den fronten är det lite sämre… Är hemma just nu och har precis börjat om efter semestern så hjärnan är inte på högvarv ännu, men ska kolla upp det. Jag har själv nyss skrivit en rapport om ett mediepedagogiskt projekt i förskolan, men det handlar mest om effekterna av mediepedagogiskt arbete i förskolan, men självklart har jag en massa tankar om vad och hur man kan göra och har även gjort ett kompendium om det, om det skulle kunna vara intressant?

Ha en bra dag :)!

3.   Maria Elena Bergmanon 30 Aug 2011 at 11:40     3

Hej
    Jag uppskattar denna blogg. Jag och en kollega kommer att starta en kurs som skall ges online/via Internet med ett antal fysiska träffar. Vi har inte så många deltagare.
    Vi använder adobe connect men innehållet i kursen är inte IKT men vi hoppas på att det ger möjlighet att våga använda olika lärplattformar.
    Jag tycker att du skall ändra begreppet ÄR FÖRSKOLLÄRAREN I BOTTEN. Jag förstår inte varför man säger så. Läs hur det låter jag är ingenjör i botten och nu är jag förskollärare!
    🙂
    Maria Bergman Lektor i Didaktik