Feb 23 2012

LekMiTprojektet

Filed under LekMiT

Bloggar mest just nu på LekmiTbloggen.

Det känns så otroligt inspirerande att LekMiTprojektet har kommit igång. Det är så spännande att följa förskolebarnen och pedagoger i deras utforskande. De har fått två iPads per avdelning och en KodakPlaysport, samt projektor och högtalare. Sedan tidigare har de digitalkamera, diktafon, digital videokamera, så de är bra utrustade rent tekniskt. Nu gäller det att få in media- & IKTverktygen i deras projekt som skapande och kreativa verktyg och som naturliga verktyg som barnen vet att de får använda. Det talas ju ibland om pedagogiska appar och som någon så klokt sa, det finns inga pedagogiska appar – det är pedagogerna som gör dem pedagogiska och någonstans tycker jag att det liggern något i det.

Här hittar du LekMit-bloggen – hppt://lekmit.wordpress.com

2 Responses to “LekMiTprojektet”

1.   Lisa Ottossonon 09 Mar 2012 at 8:30     1

Hej! Jag har letat efter en mail adress till dig, men inte hittat nån, så jag försöker så här.
    Jag är en IT pedagog som arbetar i förskolan. Vad skulle du rekommendera för utbildning för mig som brinner för detta med att få in IT och media i förskolans arbete?

Tacksam för svar!

2.   latest iphone games free downloadon 09 Sep 2014 at 1:46     2

Hi there, just became aware of your blog through Google,
    and found that it is really informative. I’m going to watch out for brussels.

I will appreciate if you continue this in future. Numerous people
    will be benefited from your writing. Cheers!

Trackbacks/Pingbacks

1. understanding